HTML

bazdmegdelfin

Az engem érdeklő dolgokat projektálom ki rátok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy gondolat bánt engemet

2010.04.28. 11:44 Pilgram (törölt)

Azon gondolkodtam, hogy mit szólnak majd a mostani szavazók ahhoz, ha Viktor esetleg valóban úgy bebetonozza magát, hogy évtizedekig nem lehet majd őt onnan kirobbantani? Ez ugyanúgy tetszeni fog szavazóinak esetleg 10-20 év múlva? Saját maga mondta, hogy ilyen távlatokban gondolkodik..Feltételezem, hogy ellenzéki szerepre nem készül ebben az időtávban. Csak saját önmérsékletén múlik, mihez kezd a hatalommal (írhattam volna nagybetűvel is, hiszen ez már valódi hatalom..), úgy, hogy következmények nélkül tehet meg most bármit, egy amúgy is következmények nélküli országban. Apolitikusként nem érdekel különösebben, de biztos lesz a mostani szavazók között is, akinek majd csípi a szemét a dolog, kiváncsi vagyok ki fogja megkövetni majd akkor magát, de ne így legyen. Minden helyzetből a legtöbbet kell kihozni, értsd: a saját mikroszintünkön kell becsületesen élni, teljesíteni, dolgozni, és nem a nagypolitikával foglalkozni, főleg nem ennyit. Úgyis mindegy, hogy ki van hatalmon, semmi közük hozzánk, emberekhez.

Egy nálam sokkal okosabb ember mondta (sokan vannak, de sajnos keveset ismerek), hogy a rossz döntésnél a nem döntés is rosszabb. Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy igazán rossz döntés nincs, csak rossz helyzetkihasználás. Szeretném, ha végre kikecmeregnénk a szarból, és ha ehhez a megfelelő embert Orbánnak hívják, akkor ám legyen. Csak ne éljen vissza azzal, amit kapott. Sajnos ez mostanában nem jellemző a magyar társadalom tagjaira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bazdmegdelfin.blog.hu/api/trackback/id/tr431958745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása